Αγαπητέ επισκέπτη,
Σας καλοσωρίζουμε στην επίσημη σελίδα της Ταβέρνας Λεμονιά.Χτισμένη με μεράκι, η Λεμονιά βρίσκεται στην αρχή του χωριού και αποκλείεται να τη χάσετε αφού ο παραδοσιακός της ανεμόμυλος ξεπροβάλει και σας καλεί να τον δείτε από κοντά πριν καν φτάσετε στο χωριό.
Εκεί θα σας καλωσορίσουν ο κύριος Λεωνίδας με την οικογένεια του για να σας προσφέρουν ότι τραβάει η ψυχή σας. Από παραδοσιακό πιλάφι με βραστό, οφτό, τσιγαριαστό, μέχρι μαγειρευτά ημέρας και ψητά της ώρας ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.
Σίγουρα οι γεύσεις που θα τριβελίσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο σας θα σας μείνουν αξέχαστες και θα ζητήσετε κι' άλλο, αφού ότι φάτε είναι φτιαγμένο με καθαρά, οικολογικά προϊόντα, μιας και στο γύρω χώρο εκτρέφουμε τα δικά μας ζώα (αίγες, κοτόπουλα) και παράγουμε το δικό μας λάδι στην παραδοσιακή μας φάμπρικα και αλεύρι στον ανεμόμυλο, όπως έκαναν οι παππούδες μας όταν όλα ήταν πιο αγνά, πιο καθαρά.
Έχοντας ως σύμμαχο μας την υπέροχη θέα του Αποκόρωνα με την άγρια και ταυτόχρονα παρθένα φύση, στη βεράντα μας (χωρητικότητας 300 ατόμων) ή στη χειμερινή αίθουσα (χωρητικότητας 150 ατόμων) δίπλα στο τζάκι, αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις ακούγοντας παραδοσιακή μουσική και πίνοντας το δικό μας κρασί.

 

Copyright © 2012 taverna lemonia
Powered by greekway team